Σελίδες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αίσιο τέλος...

Αίσιο τέλος για την ηλικιωμένη Σταματία Λαγού, που είχε εξαφανιστεί από προχθές το μεσημέρι από το σπίτι της...

Αίσιο τέλος για την 86χρονη, που πάσχει από Αλτσχάιμερ και είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 12:00΄ το μεσημέρι της Παρασκευής. Για 48ωρες οι δικοί της άνθρωποι μαζί με την αστυνομία, την Π.Υ., την 7η ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο και τον εκπαιδευτή του, αλλά και άλλους εθελοντές χτένισαν όλη την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

 <Η εθελοντική ομάδα του Χιονοδρομικού Ομίλου Λαμίας, μετά από πληροφορίες του μέλους Γιώργου Ντρούκα για την εξαφάνιση της 86χρονης κ.Λαγού από 11 Μαΐου, συγκρότησε αμέσως ομάδα διάσωσης από πεπειραμένους ορειβάτες-διασώστες, οι οποίοι επιχείρησαν έρευνα και διάσωση στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού.
Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, τα μέλη του Χ.Ο.Λ. ανακάλυψαν την κυρία Σταματία πεσμένη ανάμεσα σε κλαδιά, χωρίς ιδιαίτερο τραυματισμό σε πρώτη όψη και με χαρά την ανέσυραν με ειδικό φορείο μέχρι το δρόμο, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα μέλη που επιχείρησαν ήταν οι: Γεώργας Θωμάς, Γκουζίνης Χαράλαμπος, Κολοκυθάς Βασίλειος, Ντρούκας Γεώργιος και Χριστόπουλος Ιωάννης.>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου